Комуникациска психологија - со Герхард Орбанд

Gerhard Ohrband

Дали сте професионалец за продажба, експерт за маркетинг или само нормално човечко суштество заинтересирано за подобрување на вашата комуникација за помалку од три минути неделно? Јас сум психолог (М.А. од Универзитетот во Хамбург) и полиглот од Хамбург / Германија. Во овој подкаст, ќе ги опфатиме сите области на човечката комуникација. На долг рок, ќе се фокусираме на меѓукултурната и двојазична комуникација, како и на ракувањето со тешки луѓе - на работа и дома.

More ways to listen