Biseda mes vajzash... Ne jemi tre shoqe, Ana, Griselda dhe Fatjola që shpesh na pëlqen të mblidhemi në shtëpitë e njëra–tjetrës dhe të bëjmë Sleepover. Gjatë kësaj kohe flasim për temat që kemi për zemër, qeshim, i presim fjalën njëra-tjetrës, hamë junk food, në përgjithësi bëjmë ç'është e mundur që të kalojmë mirë...

More ways to listen