Mesazhi Biblik: Podkasti i Kishës së Reformuar Ungjillore Durrës

Kisha Ungjillore e Reformuar Durrës

Në këtë podkast do të gjeni mesazhe të dhënë nga foltorja e Kishës së Reformuar Ungjillore të Durrësit. Motoja jonë është: "Të njohim Krishti, dhe ta bëjmë Krishtin të njohur!" Për më tepër na vizitoni në http://kishareformuardurres.org

More ways to listen